[Dev] Anyone know what this is?

Scott Bambrough scott.bambrough at linaro.org
Fri Apr 17 00:58:27 UTC 2015


BT works, I get this on 258, 260 -- hadn't seen it before.

Scott

On Tue, Apr 14, 2015 at 12:29 PM, Jorge Ramirez-Ortiz <
jorge.ramirez-ortiz at linaro.org> wrote:

> On 04/14/2015 12:16 PM, Scott Bambrough wrote:
> > [   97.961005] (stk) :ldisc_install = 1
> > [   98.953839] (stk) :ldisc installation timeout
> > [   98.958592] (stk) :ldisc_install = 0
> > [   99.953743] (stk) : timed out waiting for ldisc to be un-installed
> > [  100.067870] (stk) :ldisc_install = 1
> > [  100.254135] (stc): st_tty_open
> > [  100.254253] (stk) :line discipline installed
> > [  100.254762] (stk) :ti-connectivity/TIInit_11.8.32.bts
> > [  101.383101] (stk) :change remote baud rate command in firmware
> > [  101.383125] (stk) :skipping the wait event of change remote baud
> >
> > I was seeing it in the 258 developer image and now in 259 alip image.
> >
>
> This is the Bluetooth initialization - there is a time dependency from the
> moment the module is inserted to the UIM completing the sequence but there
> doesnt seem to be any errors
> Does BT work for you?
>
> I still need to check this message though:
>
> [  101.383125] (stk) :skipping the wait event of change remote baud
>
>
>
>


-- 
Scott Bambrough
Technical Director, Member Services
Linaro <http://www.linaro.org>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.96boards.org/pipermail/dev/attachments/20150416/d1b388e8/attachment.html>


More information about the Dev mailing list