[Dev] [android-building] Latest built AOSP images are not working on Hikey Board.

Amit Pundir amit.pundir at linaro.org
Wed May 18 06:23:31 UTC 2016


On 18 May 2016 at 04:18, YADLA NIRANJAN <niruyadla at gmail.com> wrote:
> Latest built AOSP images are not working on Hikey Board.
>
> Followed instructions to make system.img and other images from the link
> below.
> http://source.android.com/source/devices.html
>
> Loaded these system.img ,cache.img and userdata.img generated images
> on Hikey board and connected HDMI output from HIkey Board to HDMI
> display.
> However I could not see any display on HDMI screen.
>
> Please refer the attached logcat.txt and suggest me if I am missing
> anything.

AOSP seem to have booted up fine on Hikey. See
"SystemBroadcastReceiver: Boot has been completed" in your logcat.

Did you try connecting hikey to any other HDMI display?

Regards,
Amit Pundir

>
> Thanks,
> NY
>
> --
> --
> You received this message because you are subscribed to the "Android
> Building" mailing list.
> To post to this group, send email to android-building at googlegroups.com
> To unsubscribe from this group, send email to
> android-building+unsubscribe at googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/android-building?hl=en
>
> ---
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups
> "Android Building" group.
> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
> email to android-building+unsubscribe at googlegroups.com.
> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.



More information about the Dev mailing list